Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Adult Light Medium & Maxi 12.5kg Opti Life

Uitgebalanceerd licht hondenvoer - kip - middelgrote & grote rassen

Opti Life Adult Sterilised/Light Medium &Maxi voor middelgrote en grote rassen (>10 kg) is een uitgebalanceerde voedingsformule op basis van kip en rijst die helpt het lichaamsgewicht van uw hond onder controle te houden.

  • Unieke formule: zonder gluten zijn 80% van de eiwitten van dierlijke oorsprong, soepele spijsvertering en goede uitwerpselen
  • Een hoger vezelgehalte helpt het lichaamsgewicht te beheersen
  • Een aangepaste en zeer smakelijke pellet van 12 mm zorgt voor een soepele inname

55,50 € incl. btw

Meer informatie

OPTI LIFE KIP 80%

80% van de aanwezige eiwitten zijn van dierlijke oorsprong en zorgen in combinatie met rijst ook voor een soepele spijsvertering en een goede consistentie van de uitwerpselen. De zeer smakelijke samenstelling bevat geen gluten, dus zonder tarwe of maïs. Dit vermindert het risico op voedselallergieën en intoleranties.

OPTI-GEWICHT

Opti Life Sterilised/Light formule bevat L-carnitine om het lichaamsgewicht van uw hond te regelen. L-carnitine speelt een belangrijke rol bij de vetverbranding in het lichaam en helpt zo uw hond zijn ideale gewicht terug te krijgen.

OPTI ZORG

Als uw viervoeter een goed actief leven wil leiden, is het van cruciaal belang om het hart goed te ondersteunen. Daarom hebben we taurine toegevoegd.