Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Bonpard

 • Bonpard Colon is speciaal ontwikkeld voor paarden met dikke darmkoliek of slecht verteerde mest en voor paarden met chronische hoefbevangenheid.

  38,00 €
 • Bonpard Forage supplement is een aanvulling voor paarden en pony’s die een rantsoen bestaande uit ruwvoer met weinig of geen krachtvoer krijgen. Ruwvoer biedt voldoende energie en eiwit, maar een tekort aan vitaminen en mineralen. Dit tekort kan ook ontstaan bij het voeren een kleine hoeveelheid krachtvoer! Bonpard Forage Supplement is gebaseerd op de...

  39,00 €
 • Bonpard Mare & Foal biedt de zekerheid van uitstekende voeding voor merrie en veulen, én het gemak van maar één krachtvoer. Het biedt alles wat nodig is voor een gezonde groei van het veulen en een goede biest- en melkproductie van de merrie.

  35,00 €
 • Bonpard Motility is geschikt bij koliek door verstoppingen, onvoldoende darmbewegingen en trage darmpassage. Het stimuleert een goede vertering en een vlotte passage in het gehele darmstelsel. Dit ondersteunt de preventie van verstoppingskoliek.

  35,00 €
 • Bonpard Muscle is geschikt voor paarden die herhaaldelijk klachten hebben van spierbevangenheid en bij vermagering. Het is ook uitstekend voer voor sportpaarden of paarden met (te) veel temperament: het levert gezonde energie zonder het temperament te verhogen.

  35,00 €
 • Bonpard Non-obesitas is geschikt voor het gezond laten vermageren van paarden met een te hoge body condition score. Het bevat alle voedingsstoffen die het paard nodig heeft en levert toch 25-30% minder energie.

  35,00 €
 • Bonpard Resistance Supplement is geschikt voor paarden die last hebben van klachten of aandoeningen als gevolg van een verminderde weerstand of een immuunsysteem wat niet optimaal functioneert. De specifieke samenstelling ondersteunt de weerstand en stimuleert het immuunsysteem.

  64,50 €
 • Bonpard Senior is specifiek afgestemd op de behoeftes van het oudere paard: de hoogwaardige ingrediënten worden goed opgenomen, ook als het paard minder goed kan kauwen. Bonpard Senior stimuleert een gezonde darmwerking en bevordert de weerstand.

  35,00 €
Toont 1 - 8 van de 8 items