Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

per pagina
 • Vang vliegen op een manier met deze vliegenvanger van Aeroxon. Deze plakstrips zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals hars, olie en vet. Dit product is te gebruiken in alle ruimtes en is veilig, niet giftig en geurloos. Dit product bevat 2 verpakkingen van 4 rollen.

  2,95 €
 • Gebruiksklare spray tegen mossen en groenaanslag op opritten, tegels, muren, Bankirai, tuinmeubelen, daken en andere bouwmaterialen. Biedt een lange nawerking en laat geen vlekken na. Veilig voor naburige beplantingen. Beschikbaar in handige spray van 1 L of een 5 L verpakking.

  28,95 €
 • Resistent, licht en natuurlijke uitstraling.

  2,20 €
 • Het Bijenbekje weert muizen, wespen, bijen en overige plaagdieren wanneer je het plaatst in stootvoegen in een muur. Het is 5 cm lang en past zichzelf automatisch aan aan de breedte van de stootvoeg. Het roestvrijstalen rooster kent een lange levensduur: geen veroudering, verkleuring of ouderdomsbreuken. Eenvoudig met de hand te plaatsen.

  18,95 €
 • cologische korrel tegen slakken op basis van ijzerfosfaat, een stof die van nature in de bodem voorkomt. De korrels zijn volledig afbreekbaar en zullen geen sporen in de bodem nalaten. Na het eten van de korrels zal de slak in de schuilplaats verdrogen zodat er geen zichtbare resten in je tuin kunnen worden waargenomen. Op deze manier zullen de resten...

  14,50 €
 • Gebruiksklaar insecticide voor plaatselijke toepassing tegen alle kruipende en vliegende insecten in woon-, werk, en verblijfsruimten. Biosect® bestrijdt snel en langdurig mieren, kevers, kalanders, pissebedden, zilvervisjes, vlooien, krekels, kakkerlakken, wespen, vliegen, muggen, motten, motvliegjes, enz.

  16,50 €
 • Bio-Pyretrex Garden is een allround insecticide van plantaardige oorsprong, gewonnen uit de bloemen van een chrysantensoort. Het doodt de meeste vliegende en zuigende insecten door zowel direct als een indirect contact, maar ook in beperkte mate via inwerking op het ademhalingsstelsel. Het doodt snel en doeltreffend. Mag gebruikt worden op sierplanten,...

  31,50 €
 • Bio-Pyretrex Garden is een allround insecticide van plantaardige oorsprong, gewonnen uit de bloemen van een chrysantensoort. Het doodt de meeste vliegende en zuigende insecten door zowel direct als een indirect contact, maar ook in beperkte mate via inwerking op het ademhalingsstelsel. Het doodt snel en doeltreffend. Mag gebruikt worden op sierplanten,...

  16,95 €
 • Kant-en-klare vogelwering ter bescherming vangebouwen, raamkozijnen, dakgoten, schoorstenen, enz. Vogels zullen zich dankzij deze wering niet langer nestelen op deze plaatsen. Ideaal tegen duiven, kauwen, eksters, kraaien, etc. De totale lengte is 165 cm en de hoogte van de pinnen bedraagt zo’n 11 cm. Pinnen zijn gemaakt uit roestvrij staal. Geen risco's...

  26,95 €
 • MESTSTOF MET STARTER-EFFECTMeststof met snelle werking voor moes- en siertuin en gazon. Zeer veel gebruikt door professionals. Blaukorn is zeer geschikt voor chloorgevoelige gewassen.

  26,95 €
 • Gifvrije, vochtbestendige boomlijmband ter bescherming van fruit- en sierbomen tegen schadelijke insecten die langs de stam omhoogkruipen zoals rupsen van de kleine wintervlinder, mieren en bladluizen, larven van de paardekastanjemineermot, oorwormen etc. De boomlijmband blijft tot 6 maanden lang werkzaam.

  17,95 €
 • Brodilux Grain is een aantrekkelijk lokaas op basis van gesneden haver verrijkt met de stof brodifacoum. Zeer krachtig lokaas met de hoogst toegelaten dosis op de markt. Reeds na inname van één portie dodelijk. Geschikt voor gebruik in en rond gebouwen.

  11,20 €
 • Brodilux Pasta is een vettig, deegachtig lokaas ter bestrijding van ratten en muizen. De speciale samenstelling van Brodilux Pasta garandeert een goede opname door knaagdieren. Het bevat een krachtig bloedstollingsremmendmiddel, in de hoogst toegelaten dosis op de markt. Eén enkele opname kan al voldoende zijn voor het doden van het knaagdier. De dood...

  11,20 €
 • Een bodembedekker met gunstige nevenwerkingen.

  18,25 €
 • Dit multi-granen lokaas maakt de onmiddellijke assimilatie van het gif door het knaagdier mogelijk en is ideaal bij langdurige aantasting. Bij gebruik in droge ruimten zal dit mengsel niet afbreken alvorens ingenomen te worden door knaagdieren

  10,75 €
 • De professionelemuizen lokaasdoos is een gesloten box waar ratten langs 2 openingen kunnen inkruipen, op zoek naar muizengif. Met de bijgeleverde sleutel open je de box en binnenin tref je een uitneembaar schaaltje voor lokaasgraan of pasta en een metalen spie om muizengifblokjes aan te bevestigen.

  10,95 €
 • Beveiligde lokaasdoos met sleutel tegen muizen. Niet doeldieren hebben geen toegang. Herbruikbaar. Geschikt voor alle types CLAC®-lokazen.

  5,60 €
 • Deze zachte, vetrijke pasta is ideaal voor gebruik tegen ratten en muizen in droge en licht vochtige ruimten (woningen, leefruimtes). De pasta breekt niet af in een licht vochtige omgeving en bestrijdt alle aanwezige knaagdieren, zelfs in aanwezigheid van ander voedsel.

  10,25 €
 • Rodi Clac 150 gram Granen tegen Ratten en Muizen is een gif met als werkzame stof difenacoum. Het middel is klaar voor gebruik en komt verpakt in handige zakjes van 25gram. Deze muizenkorrels zijn extra aantrekkelijk voor zowel ratten als muizen omdat ze zijn samengesteld uit de lekkerste granen. 

  9,30 €
 • Met dit krachtige antistollingsmiddel sterven knaagdieren een paar dagen na inname, waardoor wantrouwen jegens leden van dezelfde kolonie wordt vermeden.

  11,50 €
Toont 1 - 20 van de 174 items