Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Bio anti-slak 800gr Edialux Bekijk groter

Bio anti-slak 800gr Edialux

cologische korrel tegen slakken op basis van ijzerfosfaat, een stof die van nature in de bodem voorkomt. De korrels zijn volledig afbreekbaar en zullen geen sporen in de bodem nalaten. Na het eten van de korrels zal de slak in de schuilplaats verdrogen zodat er geen zichtbare resten in je tuin kunnen worden waargenomen. Op deze manier zullen de resten door de bodem opnieuw worden opgenomen en verteerd.




BIO* = toegelaten voor gebruik in de biologische landbouw conform EG-verordening 834/2007, kan aangekocht worden met Ecocheques.

14,50 € incl. btw

Meer informatie

Ecologische strooikorrel tegen naaktslakken die door middel van een lokstof slakken aantrekt.

Hoe toepassen:
De korrels gelijkmatig met behulp van de strooiopening in de bus tussen de planten verdelen. De behandeling herhalen als alle korrels zijn verdwenen en er nog steeds slakken worden waargenomen. In gewassen waarbij de slakken zich continu op de plant bevinden is een preventieve behandeling raadzaam.

Let op: voor een optimale werking is het noodzakelijk Bio Anti-Slak gelijkmatig tussen de planten te verdelen. Indien de korrels op hoopjes of rond de voet van de planten worden gestrooid geeft dat minder snel het gewenste resultaat.


Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.