Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

per pagina
  • Tomorin Grain is een lokaas op basis van granen ter bestrijding van muizen in particuliere, publieke en agrarische gebouwen. Tomorin Grain is een klaar voor gebruik rodenticide verpakt in afzonderlijke zakjes. Zakjes in beveiligde lokaasdozen uitleggen.

    12,95 €
  • Met pasta gevuld muizendoosje in kunststof ter bestrijding van muizen in gebouwen. Bevat 2 pastalokazen van 5g van een bijzonder aantrekkelijk lokaas. Tomorin is een nieuwe bestrijdingsmethode waardoor er na enkele uren reeds resultaat zichtbaar is. Met éénenkele lokaasdoos kan je tot 50 muizen doden. Voor een maximale veiligheid van kinderen en...

    8,95 €
  • Topscore® Spray is een krachtige spuitbus voor de bestrijding van vliegende en kruipende insecten in woon-, werk-, en verblijfplaatsen. Bestrijdt vliegen, muggen, wespen, motten, mieren, kakkerlakken, kevers, zilvervisjes, vlooien en ander ongedierte. Topscore® Spray combineert een zeer snelle aanvangswerking met een lange nawerking. Nu ook beschikbaar in...

    10,25 €
  • Spuitbus met lange nawerking ter bestrijding van mieren en andere kruipende insecten. Voorzien van een speciaal blaaspijpje om rechtstreeks en doelgericht in nesten of schuilplaatsen te kunnen spuiten.

    12,50 €
  • Veilige en diervriendelijke muizenval die muizen levend vangt. De val gaat dicht op het moment dat de muis de val binnen gaat. Doordat de val doorzichtig is zie je snel of je een muis gevangen hebt. De val heeft ventilatieopeningen zodat de muis niet stikt. Heel gemakkelijk in gebruik, aas toevoegen en muizenval plaatsen is nog geen minuut werk.

    5,50 €
  • Verjaagt duiven, kraaien, meeuwen, etc. aan de hand van verspreiding van geluidsgolven. Ideaal voor gebruik op uw terras, balkon, vensterbank, dak, etc. De vogels zullen zich er niet langer nestelen en/of uitwerpselen verspreiden.

    25,45 €
  • Garden Protector 3 is een ultrasone ongedierteverjager op zonne-energie. Bij het naderen van het dier worden er door de infrarood bewegingsdetector ultrasone geluiden uitgestuurd. De dieren schrikken hiervan en verlaten de plaats.

    46,50 €
  • Anorganische meststof geschikt voor gazon, moestuin, weide, ... 

    14,95 €
  • Of je nu in de stad woont, of op het platteland, de verhoogde moestuintafel laat je op een comfortabele manier genieten van een 'moestuintje'.De moestuintafel kan een plaats krijgen op het terras, het balkon of op een zonnige plaats in de tuin.Constant gebukt staan, moet niet en je kan jouw favoriete groenten zelf kweken.Verschillende gewassen zijn...

    82,45 €
  • Vermigon® Home is een vloeibaar concentraat met lange nawerking tegen mieren, kakkerlakken, vlooien, zilvervisjes en vele andere kruipende insecten. Het kan binnenshuis worden gebruikt en is uitermate geschikt voor de behandeling van naden en kieren. Het dient verdund te worden met het bijgeleverde pipetje. Onder lage druk verspuiten met een hand- of...

    10,95 €
  • Ecologische (winter)behandeling tegen spintmijten, bladluizen, dopluizen, schildluizen, wolluizen en wantsen op appelbomen, perenbomen en sierplanten. Heeft een contactwerking op de plant omdat de olie een ondoordringbare film over de insecten/mijten legt, waardoor de insecten geleidelijk aan stikken onder de film. Bij gebruik in de wintermaanden is het...

    13,00 €
  • Ecologische (winter)behandeling tegen spintmijten, bladluizen, dopluizen, schildluizen, wolluizen en wantsen op appelbomen, perenbomen en sierplanten. Heeft een contactwerking op de plant omdat de olie een ondoordringbare film over de insecten/mijten legt, waardoor de insecten geleidelijk aan stikken onder de film. Bij gebruik in de wintermaanden is het...

    17,95 €
  • Verticuteren overbodig. Organische gazonmeststof met bacteriën. Langwerkend en indirecte werking tegen mos.

    11,70 €
  • Efficiënte vliegenmepper, met handige flexibele kop waarmee je slechts één enkele slag nodig hebt om de vlieg te doden. Dankzij de gaatjes laat het bij normaal gebruik geen sporen na.

    1,40 €
  • Doorzichtig afdekvlies met 3-voudige werking: tegen nachtvorst en weersinvloeden, tegen insecten, tegen wildschade en vogelvraat. Minder duurzaam dan insectengaas.

    10,65 €
  • Planten beschermen tegen schadelijke invloeden. UV- en vorstbestendig

    13,90 €
  • Verwijdert sporen van katten- en hondenuitwerpselen en voorkomt het opnieuw vervuilen van de behandelde oppervlaktes. Voor gebruik buitenshuis, op opritten, paden, terras en tuinmeubilair.

    13,95 €
  • Aerosol voor de vernietiging van kleine wespennesten. Voorzien van een speciaal turboventiel: kan tot 4 meter ver verstuiven. Best te gebruiken ’s morgens of ’s avonds bij weinig activiteit in het nest. Indien nodig de behandeling herhalen.

    18,30 €
Toont 141 - 160 van de 168 items