Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Pursol 850ml Edialux Bekijk groter

Zerox 750ml Edialux

Zerox® is een krachtige spuitbus met «knock-down» werking ter bestrijding van alle vliegende insecten zoals bvb. vliegen, muggen, wespen, motten, enz. Kan zowel gebruikt worden in woon-, werk-, en verblijfplaatsen als in verblijfsplaatsen van groot en kleinvee (hokken, stallen). Zerox® is eveneens geschikt voor het detecteren en uitdrijven van kakkerlakken.

23,80 € incl. btw

Meer informatie

GEBRUIKSAANWIJZING:

Deuren en vensters sluiten. Vervolgens vanuit het midden van de ruimte Zerox® in de 4 bovenhoeken verstuiven. De ruimte na behandeling 10 minuten goed gesloten houden. Daarna grondig verluchten. Bij de bestrijding van wespennesten Zerox® rechtstreeks in de nestopening of in de invliegopening spui-ten. Voor detectie en uitdrijven van kakkerlakken Zerox® kortstondig verstuiven in de omgeving van hun mogelijke schuilplaatsen. Zerox® heeft geen nawerking. Indien nodig de toepassing herhalen. Een verstuiving van 1 - 2 seconden per 10 m³ ruimte volstaat.



Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.