Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 100,-

Door ons team aan huis geleverd

Adult Active All Breeds 12.5kg Opti Life Bekijk groter

Adult Active All Breeds 12.5kg Opti Life

  • Soort product: Voeding
  • Specifiek dier: Hond
  • Gewicht: 12,50  kg

Uitgebalanceerd voedsel voor actieve honden - kip - alle rassen

Opti Life Adult Active All Breeds is een uitgebalanceerde formule op basis van kip en rijst, die uw hond de energie geeft die nodig is om te sporten of te werken. Het is ook geschikt voor zogende teven of honden die herstellen van een ziekte.

  • Unieke formule: zonder gluten & 88% van de eiwitten zijn van dierlijke oorsprong, soepele spijsvertering en goede uitwerpselen
  • Ondersteunt immuniteit, soepele gewrichten en gezond kraakbeen
  • Bevat L-carnitine om het lichaamsgewicht van de hond te controleren

55,85 € incl. btw

Meer informatie

OPTI LIFE KIP 88%

88% van de aanwezige eiwitten zijn van dierlijke oorsprong en zorgen in combinatie met rijst ook voor een soepele spijsvertering en een goede consistentie van de uitwerpselen. De zeer smakelijke samenstelling bevat geen gluten, dus zonder tarwe of maïs. Dit vermindert het risico op voedselallergieën en intoleranties.

OPTI-GEWICHT

Opti Life Active formule bevat L-carnitine om het lichaamsgewicht van uw hond te controleren. L-carnitine speelt een belangrijke rol bij de vetverbranding in het lichaam en zorgt er zo voor dat uw hond bruist van de energie.

OPTI GEWRICHT

Het is belangrijk voor uw actieve viervoeter om zijn gewrichten en spieren soepel te houden. Kip als basisingrediënt is een natuurlijke bron van chondroïtine en we hebben de samenstelling ook verrijkt met glucosamine. Beide voedingsstoffen ondersteunen soepele gewrichten en gezond kraakbeen.