Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Beef Royale 4 kg Faunus Dog Food Bekijk groter

Beef Royale 4 kg Faunus Dog Food

De Beef Royale is een uitgebalanceerde kwaliteitsvoeding met als eerste ingredient en hoofdbestanddeel rundvlees. Door een goede verhouding tussen de natuurlijke ingrediënten en de hoogwaardige dierlijke eiwitbron is deze voeding buitengewoon smakelijk en zeer goed verteerbaar. Het heeft  een uitstekende opname en acceptatie. Beef Royale zit boordevol belangrijke vitaminen en mineralen. En bevat ook enkele goede natuurlijke anti-oxidanten.

De ontlasting is hard en goed, en de hoeveelheid klein. Door de uitstekende  smakelijkheid is de Beef Royale dan ook zeer geschikt voor kieskeurige honden. En doordat er maar van 1 eiwitbron gebruik gemaakt wordt, worden er bepaalde allergieën uitgesloten.

24,00 € incl. btw

Meer informatie

De Beef Royale is een uitgebalanceerde kwaliteitsvoeding met als eerste ingrediënt en hoofdbestanddeel rundvlees. Door een goede verhouding tussen de natuurlijke ingrediënten en de hoogwaardige dierlijke eiwitbron is deze voeding buitengewoon smakelijk en zeer goed verteerbaar. Het heeft  een uitstekende opname en acceptatie. Beef Royale zit boordevol belangrijke vitaminen en mineralen. En bevat ook enkele goede natuurlijke anti-oxidanten.

De ontlasting is hard en goed, en de hoeveelheid klein. Door de uitstekende  smakelijkheid is de Beef Royale dan ook zeer geschikt voor kieskeurige honden. En doordat er maar van 1 eiwitbron gebruik gemaakt wordt, worden er bepaalde allergieën uitgesloten.

Wij hebben als enige eiwitbron voor rund gekozen omdat veel honden het goed doen op rund, en zeker honden van middelgrote en grote rassen. Rund is een uitstekende bron van eiwitten, B-vitamines, ijzer, zink, selenium en omega-vetzuren.

Zoals bij onze Supreme Chicken & BW is hij geschikt voor honden van alle rassen en activiteitsniveaus, we moeten enkel de hoeveelheid voer aanpassen en de energiebehoefte van uw hond. Ook voor senior honden is de Beef Royale uitermate geschikt, als men de hoeveelheid voer aanpast aan de dalende activiteitsgraad van de hond.

De NIET-GGO ( genetisch gemanipuleerde) mais in de deze formule bevat nuttige mineralen zoals kalium, natrium, calcium, ijzer, magnesium en fosfor en mangaan.

De belangrijkste vitamines in mais zijn thiamine, pantotheenzuur, niacine, foliumzuur en vitamine C.

De NIET-GGO tarwe zorgt ook voor vitaminen en mineralen en bevordert de darmfunctie. Het zorgt samen met de rijst en de mais voor de nodige koolhydraten.

de vetzuren en afbraakproducten in kokosolie kunnen schadelijke ziekteverwekkers doden, waardoor ze kunnen helpen bij het voorkomen van infecties. Kokosolie heeft daarenboven nog tal van positieve eigenschappen die bijdragen aan de gezondheid van uw hond.

De pure zalmolie doet de vacht van uw hond blinken als een spiegel.

Inuline verbetert de opname van magnesium en calcium, en heeft een gunstig effect op de intestinale gezondheid en de spijsvertering.

Wij raden aan om jonge honden vanaf 6 maanden op Beef Royale te zetten, wat vele puppy-voedingen zijn veel te rijk, en dus te belastend voor het groeiende skelet van de hond.

Kortom: de Beef Royale is een uitstekende keuze, waar u trouwe vriend u dankbaar voor zal zijn!

 

Samenstelling
Ingrediënten:
Gedehydreerd en gemalen Rundvlees, ontsloten mais, ontsloten tarwe, oliën en vetten, bietenpulp, ontsloten rijst, biergist, monocalciumfosfaat, inuline (FOS)

Analyse:
Ruw eiwit: 24,0%, Ruw vet: 14,0%, Ruwe celstof: 3,5%, Ruwe as:4,9%, Calcium: 1,0%, Fosfor: 0,8%

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine A (E 672): 15000 IE/kg, Vitamine D3 (E671): 1762,50 IE/kg, Vitamine E dl-alpha-tocopherolacetaat: 152,53 Mg, Vitamine C: 37,50 Mg, E1 Fe(II)sulfaat monohydraat: 7,23Mg, E1 Fe chelaat van aminozuren gehydrateerd: 25,00Mg, E2 Kaliumjodide: 1,20 Mg, E4 Cu(II)sulfaat-pentahydraat: 6,98 Mg, E5 Mn(II)oxide: 42,49 Mg, E6 Zinkoxide: 87,50 Mg, E8 Natriumseleniet: 0,41 Mg, natuurlijke anti-oxidanten: 201,25 Mg

Gewicht van de hond

Poids du chien

Hoeveelheid per dag

Quantité par jour

2 – 5 kg 60 – 120 gr.
5 – 10 kg 120 – 180 gr.
10 – 20 kg 180 – 300 gr.
20 – 30 kg 300 – 410 gr.
30 – 40 kg 410 – 510 gr.
40 – 60 kg 510 – 600 gr.
60 – 80 kg 600 – 750 gr.