Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Adult Skin Care Medium & Maxi 12.5kg Opti Life

Evenwichtige hondenvoer huid & vacht - zalm - medium & groot ras

Opti Adult Skin Care Medium & Maxi voor middelgrote en grote rassen (>10 kg) is een nutritioneel perfect uitgebalanceerde formule op basis van zalm en rijst die de huid en vacht van uw hond gezond zal laten stralen.

  • Unieke formule: zonder gluten & 74% van de eiwitten zijn van dierlijke oorsprong, soepele spijsvertering en goede uitwerpselen
  • Ideaal bij een doffe vacht of droge huid, voor oefenhonden of na een periode van ziekte
  • Taurine toegevoegd ter ondersteuning van de hartfunctie

59,70 € incl. btw

Meer informatie

OPTI LIFE ZALM 74%

74% van de aanwezige eiwitten zijn van dierlijke oorsprong en zorgen in combinatie met rijst ook voor een soepele spijsvertering en een goede consistentie van de uitwerpselen. De zeer smakelijke samenstelling bevat geen gluten, dus zonder tarwe of maïs. Dit vermindert het risico op voedselallergieën en intoleranties.

OPTI JAS

De Opti Life Skin Care formule is rijk aan omega-3 & omega-6 vetzuren door de zalm en toevoeging van extra zalmolie, waardoor de vacht van uw hond glanst. Onze samenstelling bevat ook biotine en zeer goed opneembaar zink en koper, wat bijdraagt aan een gezonde huid en vacht.

OPTI ZORG

Als uw viervoeter een goed actief leven wil leiden, is het van cruciaal belang om het hart goed te ondersteunen. Daarom hebben we taurine toegevoegd.