Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Adult Light Mini 2.5kg Opti Life

  • Soort product: Voeding
  • Specifiek dier: Hond
  • Gewicht: 2,50  kg

Uitgebalanceerd licht hondenvoer - kip - kleine rassen

Opti Life Adult Sterilised/Light Mini voor kleine rassen (<10 kg) is een uitgebalanceerde voedingsformule op basis van kip en rijst die helpt het lichaamsgewicht van uw hond onder controle te houden.

  • Unieke formule: zonder gluten & 82% van de eiwitten zijn van dierlijke oorsprong, soepele spijsvertering en goede uitwerpselen
  • Een hoger vezelgehalte helpt het lichaamsgewicht te beheersen
  • Zeer smakelijke samenstelling, die zelfs de kieskeurigste eters zal behagen

17,15 € incl. btw

Meer informatie

OPTI LIFE KIP 82%

82% van de aanwezige eiwitten zijn van dierlijke oorsprong en zorgen in combinatie met rijst ook voor een soepele spijsvertering en een goede consistentie van de uitwerpselen. De zeer smakelijke samenstelling bevat geen gluten, dus zonder tarwe of maïs. Dit vermindert het risico op voedselallergieën en intoleranties.

OPTI BROKJES

Het is bekend dat bij minirassen de grootte van de pellet van vitaal belang is voor een soepele inname en een goede spijsvertering. De pellet van slechts 9 mm is ideaal voor de volwassen minihond en zorgt voor een goede basis mondhygiëne.

OPTI-GEWICHT

Opti Life Sterilised/Light formule bevat L-carnitine om het lichaamsgewicht van uw hond te regelen. L-carnitine speelt een belangrijke rol bij de vetverbranding in het lichaam en helpt zo uw hond zijn ideale gewicht terug te krijgen.