Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

LaminAid + Podosens Cavalor

  • Soort product: Verzorging
  • Specifiek dier: Paard
  • Gewicht: 1,50  kg

Voor paarden met stofwisselingsproblemen

+

Therapeutische olie voor gevoelige hoeven

119,99 € incl. btw

Meer informatie

Aanvullende informatie & educatie

Cavalor LaminAid wordt aanbevolen in gevallen van gevoelige hoeven als gevolg van metabole problemen. Cavalor LaminAid werkt op verschillende niveaus in het lichaam om metabole stoornissen op een integrale manier aan te pakken die kunnen leiden tot symptomen van laminitis. Het ondersteunt de gevoelige darmflora en brengt hormonale en metabolische processen weer in balans. Cavalor LaminAid helpt ook om de bloedcirculatie te ondersteunen en zo de bloedstroom in de hoef te bevorderen.

Indicatie voor gebruik

Het wordt aanbevolen Cavalor LaminAid met een spuit rechtstreeks in de mond toe te dienen. Dosis per dier per dag: Dag 1: 2 x 50 ml Vanaf dag 2: 2 x 25 ml per dag. Voor proactief of langdurig gebruik (30 dagen of langer): 2 x 10 ml/dag Voor optimaal resultaat, gebruik in combinatie met Cavalor PodoSens. Cavalor PodoSens is een hoefolie die gevoelige hoeven uitwendig verlichting biedt en bijdraagt aan hun snellere herstel. Cavalor PodoSens bevat enkele essentiële oliën die ook aanwezig zijn in LaminAid, waaronder Betula alba en Eucalyptus globulus. Het tweemaal daags aanbrengen van de olie op de hoef en/of de hoefzool helpt door de bloedsomloop te verhogen en gevoelige hoeven snel te verlichten. Betula alba bevordert ook de elasticiteit van de hoef en bevordert de hoefgroei.

+

Aanvullende informatie & educatie

Cavalor PodoSens is een unieke mix van essentiële oliën die snelle verlichting biedt aan gevoelige hoeven en de hoefelasticiteit bevordert. Het ondersteunt ook een optimale hoefgroei.

 

Indicatie voor gebruik

Breng Cavalor PodoSens tweemaal daags aan op de coronet en/of de zool. Gebruik totdat de symptomen verdwijnen. Tip: Gevoelige hoeven als gevolg van metabole stoornissen vereisen een holistische benadering in hun behandeling. Hier wordt aanbevolen om Cavalor PodoSens te combineren met Cavalor LaminAid naast dieetaanpassingen. Cavalor LaminAid is een voedingssupplement dat de balans in de metabole en hormonale processen van het lichaam op verschillende manieren herstelt en evenwichtige darmbacteriën ondersteunt. Waarschuwing: Alleen voor uitwendig gebruik.