Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Daily Complete Timothy XL Box 400 kg Vitalbix Bekijk groter

Breed & Grow XL Box 400kg Vitalbix

  • Soort product: Voeding
  • Gewicht: 400,00  kg

Opgelet: De levering van bigboxen vindt plaats met vrachtwagen en transpallet. Dit houdt in dat de weg naar de stal verhard en breed genoeg moet zijn. Aarzel niet om vooraf contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

De Vitalbix Breed & Grow XL-Box 400 kg is een stevige kartonnen doos met een hersluitbaar deksel. Door de XL-Box in te snijden kun je gemakkelijk bij het voer komen. De XL-Box wordt geleverd met inliner (plastic zak) die hersluitbaar is en wordt geleverd op een europallet.

566,95 € incl. btw

Meer informatie

Vitalbix Breed & Grow is een unieke, vezelrijke muesli samengesteld volgens de laatste inzichten op het gebied van voeding voor drachtige merries, veulens, jonge paarden (t/m 3 jaar) en dekhengsten. Breed & Grow is rijk aan vezels, laag in zetmeel & suikers en bevat een uitgebalanceerd gehalte goed opneembare vitaminen, mineralen en sporenelementen. Breed & Grow levert gezonde energie uit vezels en vetten, ondersteunt een gezonde maag-darmfunctie en houdt drachtige en lacterende merries in goede conditie. Vitalbix Breed & Grow ondersteunt een gezonde groei van het veulen en de ontwikkeling van sterke botten, pezen en gewrichten.

Vitalbix Breed & Grow is een geconcentreerd en compleet voer met een hoge dosering vitaminen en mineralen. Voeradvies per dag ca. 30% lager dan reguliere merrie/veulen producten (relatief goedkoop voeren)! Een kwalitatief hoogwaardig product voor een eerlijke prijs.

Voedingsadvies

Gebruik Vitalbix Breed & Grow als complete aanvulling op het ruwvoer of combineer met Vitalbix Pure Lucerne+, Vitalbix Fiber-Mix of Vitalbix NutriMash voor extra eiwitten en calorieën.

Ondersteun drachtige en lacterende merries bij spier- en gewichtsverlies met ca. 0,5 – 1,0 kg Vitalbix Pure Lucerne+, Vitalbix Fiber-Mix of Vitalbix NutriMash. Verdeel Breed & Grow bij meer dan 1 kg per dag over minimaal 2 porties per dag. Dit voeradvies gaat uit van voldoende ruwvoer van goede kwaliteit. Een juiste hoeveelheid ruwvoer is de basis voor een gezond gewicht.

Doseer Vitalbix Breed & Grow eenvoudig met de Vitalbix maatbeker.