Voeders Baetens

Wegens onvoorziene drukte zullen leveringen besteld tussen 15/4 en 15/5 worden behandeld met een levertermijn van 1 tot 7 werkdagen i.p.v. 1 tot 4 werkdagen.
Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Daily Complete Timothy XL Box 400 kg Vitalbix Bekijk groter

Daily Complete Timothy XL Box 400kg Vitalbix

  • Soort product: Voeding
  • Gewicht: 400,00  kg

Opgelet: De levering van bigboxen vindt plaats met vrachtwagen en transpallet. Dit houdt in dat de weg naar de stal verhard en breed genoeg moet zijn. Aarzel niet om vooraf contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

De Vitalbix Daily Complete Timothy XL-Box 400 kg is een stevige kartonnen doos met een hersluitbaar deksel. Door de XL-Box in te snijden kun je gemakkelijk bij het voer komen. De XL-Box wordt geleverd met inliner (plastic zak) die hersluitbaar is en wordt geleverd op een europallet.

685,95 € incl. btw

Meer informatie

Vitalbix Daily Complete Timothy is een geconcentreerde balancer vol essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren & aminozuren op basis van Timothee gras zonder Luzerne. De basis voor een fit & gezond paard!

Vitalbix Daily Complete Timothy is geschikt voor recreatie- en sportpaarden. Vitalbix Daily Complete is graanvrij & melassevrij, is zeer laag in zetmeel (3%) en suiker (3%) en heeft een lage caloriewaarde. Hierdoor is Vitalbix Daily Complete Timothy geschikt voor paarden die behoefte hebben aan een rantsoen met een laag zetmeel- en suikergehalte. Gebruik Vitalbix Daily Complete Timothy als complete aanvulling op het ruwvoer of combineer met Vitalbix Active+ vezelrijke sportmuesli voor extra energie. Vitalbix Daily Complete Timothy heeft een lage caloriewaarde en is geschikt voor paarden met (aanleg voor) overgewicht.

Voedingsadvies

Gebruik Vitalbix Daily Complete Timothy als complete aanvulling op het ruwvoer of combineer met de andere Vitalbix producten. Heeft je paard extra energie nodig voor arbeid? Vul Vitalbix Daily Complete Timothy dan aan met Vitalbix Active+ vezelrijke sportmuesli of vervang geheel door Vitalbix Active+. Active+ bevat ook de Vitalbix Daily Complete vitaminen- en mineralenbrok (24%). Heeft je paard behoefte aan extra vezels of eiwitten? Voeg dan Vitalbix Pure Lucerne+ of Vitalbix Fiber-Mix toe aan het rantsoen.

Doseer Vitalbix Daily Complete Timothy eenvoudig met de Vitalbix maatbeker.