Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Cuni Top Plus 20kg Country's Best

Energie- & eiwitrijke korrel verrijkt met een coccidiostaticum

  • CUNI TOP plus is een energie- en eiwitrijk voeder voor konijnen.
  • De korrel is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen en verrijkt met Florastimul (FOS), dat een gezonde darmflora stimuleert. De specifieke aminozuursamenstelling zorgt voor een hoge melkproductie, grote worpen en mooie speenjongen. Dit voer bevat geen coccidiostaticum, noch andere additieven: het is dus ideaal voor een natuurlijke kweekwijze.
  • CUNI TOP plus is uitermate geschikt voor volwassen konijnen met een verhoogde energiebehoefte zoals voedsters en rammen in een intensief kweekregime. Het is ook het ideale onderhoudsvoer voor volwassen konijnen van grote rassen.

15,70 € incl. btw

Meer informatie

FLORASTIMUL

De aanwezigheid van prebiotica en vezels zorgt voor een optimale werking van de darmflora.

PLUS

Producten met een coccidiostaticum, dit verkleint het risico op een uitbraak van coccidiose. Jonge konijnen zijn gevoeliger voor deze darmparasiet omdat hun natuurlijke weerstand nog in ontwikkeling is. Ben je op zoek naar een konijnenvoer zonder een coccidiostaticum, dan raden wij jou CUNI TOP pure aan.

SAMENSTELLING

luzerne, tarweglutenvoer, tarwevoermeel, zonnebloemzaadvoer, tarwezemelen, bietenmelasse, kool- en raapzaadvoer, palmpitschilfers, producten uit de bakkerij- en deegwarensector, rijstevoermeel, tarwe, calciumcarbonaat, natriumchloride, fructo-oligosachariden

ANALYTISCHE BESTANDDELEN

ruw eiwit 16,6%, ruw vet 3,5%, ruwe as 7,0%, ruwe celstof 15,5%, calcium 0,95%, fosfor 0,62%, natrium 0,25%

TOEVOEGINGSMIDDELEN/KG

NUTRITIONELE TOEVOEGINGSMIDDELEN

3a672a vitamine A 10000 IE, 3a671 vitamine D3 900 IE, 3a700 vitamine E (all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 80 mg, 3b101 ijzer (ijzer(II)carbonaat) 80 mg, 3b202 jodium (calciumjodaat, watervrij) 0,30 mg, 3b304 kobalt (gecoate korrels kobalt(II)carbonaat) 0,10mg, 3b405 koper (koper(II)sulfaat-pentahydraat) 6 mg, 3b413 koper (koper(II)chelaat van glycinehydraat) 4 mg, 3b502 mangaan (mangaan(II)oxide) 30 mg, 3b603 zink (zinkoxide) 70 mg, 3b801 selenium (natriumseleniet) 0,10 mg

COCCIDIOSTATICA EN HISTOMONOSTATICA

E758 robenidine 66 mg

GEBRUIKSAANWIJZING

• Pas het voer aan naargelang de behoefte van jouw konijn: CUNI FIT voor een basis-/onderhoudsbehoefte en CUNI TOP voor een verhoogde energiebehoefte. Voor de jonge, opgroeiende konijnen met een gevoelig darmstelsel is er CUNI SENSITIVE.
• Tijdens de kweek krijgen de voedsters zoveel voer als ze willen. Tijdens de groei nemen jonge dieren met een volwassen gewicht van circa 5 kg dagelijks tot 200 g voer op. Eens volgroeid blijft de opname hangen rond de 150 g per dag. De totale opname hangt uiteraard af van de grootte van het ras.
• Wanneer CUNI TOP plus gebruikt wordt om vleeskonijnen te kweken, mag je het niet verstrekken gedurende de laatste 5 dagen voor het slachten door de aanwezigheid van een coccidiostaticum. Schakel dan nog even over op CUNI TOP pure.

TIPS

• Verstrek steeds hooi van goede kwaliteit: droog en stofarm.
• Beperk het gebruik van groenvoer.
• Zorg steeds voor voldoende en zuiver drinkwater.