Deze website gebruikt cookies om je webervaring te verbeteren. We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te personaliseren, voor advertenties en voor analyses.Lees meer.
Essentiële cookies
Functionele cookies
Analytische cookies
Marketing cookies
Maak zélf een gezond meergranenbrood met lijnzaad, zonnebloempitten, tarwe, roggemeel,.. Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken Maximaal genot met weinig inspanning Snel en gemakkelijk zelf.
Dit product is niet meer op voorraad
Beschikbaarheidsdatum:
Volg deze gemakkelijke stappen:
1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 40-50 min. rijzen
4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
7. Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions. |
|||
Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix |
400g |
500g |
600g |
Water / Eau / Wasser / Water |
240ml |
300ml |
360ml |
Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread |
600g / 640g |
750g / 800g |
960g / 1000g |
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Tarwebloem, tarwevolkorenmeel, zonnebloempitten, tarwegluten, roggebloem, dextrose, lijnzaad, zout, maïsgries, havervlokken, gist, roggemoutbloem, glucosestroop, sojastukjes, tarwemoutmeel, tarwezemelen, gerstemoutbloem, emulgatoren: E472e en sojalecithine, weipoeder, tarwezetmeel, gemoute tarwe, gierst, roggezuurdesem, sojabloem, veldbonenmeel, palm- en raapolie, gebrande suiker, tarwezuurdesem, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe).