Deze website gebruikt cookies om je webervaring te verbeteren. We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te personaliseren, voor advertenties en voor analyses.Lees meer.
Essentiële cookies
Functionele cookies
Analytische cookies
Marketing cookies
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Maak zélf jouw grof volkoren brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix! Dit gezond brood zit boordevol vitamines en mineralen, vezels,... en past daarom perfect bij een gezonde levensstijl!
Dit product is niet meer op voorraad
Beschikbaarheidsdatum:
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!
Maak zélf jouw grof volkoren brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix! Dit gezond brood zit boordevol vitamines en mineralen, vezels,... en past daarom perfect bij een gezonde levensstijl!
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 40 min. rijzen
4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een
ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-tal minuten
6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
7. Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions. |
|||
Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix |
400g |
500g |
600g |
Water / Eau / Wasser / Water |
260ml |
325ml |
390ml |
Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread |
600g / 640g |
750g / 800g |
960g / 1000g |
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Tarwevolkorenmeel, geplette tarwekorrels, tarwezemelen, weipoeder, glucosestroop, dextrose, zout, tarwegluten, gist, karnemelkpoeder, emulgatoren: E472e en sojalecithine, veldbonenmeel, palm- en raapolie, enzymen (tarwe), meelverbeteraar: ascorbinezuur