Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Maak zelf een heerlijk vers brood op basis van tarwe- en roggebloem Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest! Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken! Maximaal genot met weinig inspanning!
Dit product is niet meer op voorraad
Beschikbaarheidsdatum:
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions. |
|||
Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix |
400g |
500g |
600g |
Water / Eau / Wasser / Water |
220ml |
275ml |
330ml |
Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread |
560g / 620g |
700g / 775g |
840g / 930g |
Bepaal de grootte van het brood. Kneed de gewenste hoeveelheidbroodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa. Voeg extrawater toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt. Dek hetdeeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoud-folie. Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Tarwebloem, roggebloem, tarwegluten, glucosestroop, bakkerszout, bakkersgist, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, palm- en raapolie, emulgatoren: E472e en sojalecithine, magere melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), meelverbetermiddel: ascorbinezuur.
Kan sporen van noten en zaden bevatten.
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.