Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Mix voor frangipane 800gr Cook & Bake

Gemaakt met versgemalen amandelen. Ideaal voor frangipanetaart, amandelwafeltjes of amandelcake.  Benodigdheden 400g frangipanemix Cook&Bake 150g zachte boter of margarine 3 eieren Bereiding Voor het beslag: Roer de boter zacht. Meng de mix onder de boter. Voeg er één na één de eieren aan toe en

5,65 € incl. btw

Meer informatie

Gemaakt met versgemalen amandelen. Ideaal voor frangipanetaart, amandelwafeltjes of amandelcake. 

BENODIGDHEDEN

  • 400g frangipanemix Cook&Bake
  • 150g zachte boter of margarine
  • 3 eieren

BEREIDING

Voor het beslag:
  • Roer de boter zacht.
  • Meng de mix onder de boter.
  • Voeg er één na één de eieren aan toe en meng deze goed onder het deeg.
Voor een frangipanetaart:
  • Rol het bladerdeeg open en leg het op bakpapier in een taartvorm.
  • Doorprik het bladerdeeg met een vork en giet het frangipanebeslag in de vorm.
  • Bak de taart gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
  • Laten afkoelen op een taartrooster.
  • Bestrijk de afgekoelde taart met suikerglazuur of gebruiksklare fondant Cook&Bake. Het bladerdeeg kan ook vervangen worden door een kant-en-klare zanddeegbodem van Cook&Bake of gebruik de zanddeegmix van Cook&Bake voor het maken van uw eigen bodem.
Baktip!
Het frangipanebeslag kan gebruikt worden om amandelwafels (1 soeplepel per wafeltje) of amandelcake te bakken.

INGREDIËNTEN

Suiker, tarwebloem, rijstebloem, tarwemeel, zetmeel (gemodificeerd), amandelen, mager melkpoeder, kleurstof E160b, emulgator E322 (soja), water, rijsmiddel (E500,E450), aroma, zout.
Kan sporen van andere noten en zaden bevatten.

BEWAARADVIES

Verpakking koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.