Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Nutri Plus 5 kg Cavalor Bekijk groter

Nutri Plus 5 kg Cavalor

  • Soort product: Supplement
  • Specifiek dier: Paard
  • Gewicht: 5,00  kg

Compleet supplement samengesteld uit vitaminen en mineralen voor paarden in intensieve training of competitie

77,70 € incl. btw

Meer informatie

Aanvullende informatie & educatie

CAVALOR® NUTRI PLUS -
Premium Line 
Supplement met mineralen, sporenelementen, elektrolyten, vetzuren en aminozuren


Indicatie voor gebruik
Paarden in training en paardensporters in topsporters hebben een overeenkomstige behoefte aan een breed scala aan gemakkelijk opneembare voedingsstoffen. In samenwerking met trainers en ruiters heeft Cavalor een verrijkt supplement ontwikkeld op het normale voerrantsoen dat voldoet aan de dagelijkse behoeften van actieve prestatiepaarden: Cavalor Nutri Plus. Het is speciaal ontworpen voor die rantsoenen die veel granen of traditionele rantsoenen (haver, hooi) bevatten. Dit product wordt gegeven aan paarden die topprestaties moeten leveren of hiervoor in training zijn, maar ook aan paarden die herstellen na een lange periode van inactiviteit of ziekte.

Samenstelling en veiligheid van de producten
Deze formulering bevat specifieke hoogwaardige vitamines, elektrolyten, vetzuren, mineralen en sporenelementen. Speciale aandacht is besteed aan een uitstekende inname, waardoor de activiteit van de voedingsstoffen uitzonderlijk hoog is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat in de praktijk het effect (conditie en prestaties) van Cavalor Nutri Plus snel merkbaar is. De hoge werkzaamheid van Cavalor Nutri Plus wordt niet alleen bepaald door de stoffen die in de formulering worden gebruikt (meer dan 50 verschillende ingrediënten), maar ook door de kwantiteit en hoge kwaliteit van elke afzonderlijke voedingsstof. De zorgvuldig onderzochte en nauwkeurig afgestemde verhoudingen van de verschillende ingrediënten geven Cavalor Nutri Plus optimale activiteit. Ook de opbrengst van het voer verbetert. Omdat paarden op Cavalor Nutri Plus voedingselementen ontvangen die nodig zijn voor actieve prestatiepaarden, zal hun natuurlijke weerstand toenemen, inclusief weerstand tegen stress.
Cavalor Nutri Plus® bevat vitamine A, D3, K3, B1, B2, B3, B6, B12; foliumzuur, choline, biotine, lysine, methionine; sporenelementen: koper, ijzer, jodium, kobalt, mangaan, zink, natrium, magnesium, calcium, fosfor, kalium, selenium.

Dosering Dosering per dier per dag: Geef als aanvulling op het normale voer.





Veulens en pony's: 50-100 gram/ 1,75-3,5 oz

Groeiende paarden: 100-150 gram/ 3,5- 5,25

oz Volwassen paarden (in

rust/licht werk): 120 gram/ 3,5 oz Volwassen paarden (in training/competitie): 150-200 gram/ 5,25-7,0 oz

Merries bij

veulen- en zogende merries: 150-200 gram/ 5,25-7,0 oz Dekdieren: 150- 200 gram/ 5,25-7,0 oz

Maximale dosis: 400 gram/ 14 oz per dier per dag

Indicatie voor gebruik

• Pony's en recreatieve paarden: 100 g / dag • Sportpaarden: 150 g / dag Als paard op een commercieel voer is, met toegevoegde vitamines • Pony's en recreatieve paarden: 50 g • Sportpaarden: 75 g