Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Nutri Grow 5kg Cavalor Bekijk groter

Nutri Grow 5kg Cavalor

  • Soort product: Voeding
  • Specifiek dier: Paard
  • Gewicht: 5,00  kg

Mix van korrels met een maximaal gehalte aan vitaminen en mineralen, speciaal ontwikkeld voor veulens, jonge paarden en fokmerries.

72,50 € incl. btw

Meer informatie

Aanvullende informatie & educatie

CAVALOR® Nutri Grow - Premium Line
Pelleted voersupplement voor veulens, jonge paarden en fokmerries


Indicaties voor gebruik:

Tijdens de dracht zorgt het lichaam van de merrie ervoor dat de belangrijke "bouwstenen" die speciaal zijn ontworpen voor groei worden geproduceerd. Deze stoffen zijn essentieel voor de ontwikkeling en bescherming van het ongeboren veulen. Tijdens de lactatie brengt de merrie deze stoffen ook over op het veulen. Hierdoor kan het groeiende veulen een sterk locomotiefsysteem ontwikkelen omdat Cavalor Nutri Grow bijdraagt aan een gezonde immuniteitsstatus.
Voor de productie van deze "bouwstenen" heeft het lichaam van het paard een complex scala aan voedingselementen nodig, zoals mineralen en aminozuren met een hoge biologische waarde. Als er een tekort is aan deze voedingsstoffen in het basisrantsoen of als er minder van deze benodigde voedingsstoffen worden opgenomen, zullen er minder van de belangrijke "bouwstenen" worden geproduceerd. Dit kan vervolgens leiden tot verminderde bot- of gewrichtsontwikkeling bij het veulen/jonge paard of een afname van de lichaamsconditie van de merrie (afhankelijk van de periode van het tekort). Het is van groot belang dat zowel merrie (tijdens de laatste drie maanden van de dracht en de eerste drie maanden van de lactatie) als het veulen deze belangrijke "bouwstenen" krijgen. Een adequate aanvoer van deze "bouwstenen" is in deze periode van cruciaal belang.

Cavalor Nutri Grow kan ook worden gebruikt als supplement voor paarden ouder dan een jaar die extra hoogwaardige mineralen nodig hebben.

Samenstelling en veiligheid van het product
Cavalor Nutri Grow is een mengsel van mineralen dat hoogwaardige biologische ingrediënten bevat om te voldoen aan de verhoogde behoefte aan specifieke stoffen tijdens de periode van zwangerschap (laatste drie maanden), lactatie en groei (tot ongeveer drie jaar). Maerl en Yucca zijn onlangs toegevoegd aan de formule om de opname van calcium en fosfor te verbeteren. Cavalor Nutri Grow bevat vitamine A, D3, E, K3, B1, B2, B3, B6, B12, H (biotine); foliumzuur; choline; en mineralen/sporenelementen: ijzer, koper, zink, mangaan, jodium, kobalt, selenium; magnesium, calcium, fosfor, natrium, kalium, lysine, methionine, cysteïne, threonine en tryptofaan. Vanwege de uitzonderlijke samenstelling kan Cavalor Nutri Grow samen met het normale voer worden gegeven.

Dosering per dier per dag
- veulens en pony's: 100 g/3.87 oz

- jonge paarden: 150 g/7,73 oz

- gestating (laatste 3 maanden) en zogende merries: 200 g/7,73 oz

Maximale dosis per dier per dag: tweemaal de aangegeven dosis

Indicatie voor gebruik

Per dag: veulens en pony's: 100 g/3,87 oz. Jonge paarden: 150 g drachtige of zogende merries: 200 g/7,73 oz.

Gerelateerde berichten