Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Herbi press bloemen en struiken 250ml Edialux Bekijk groter

Herbi-green ready 1l Edialux

Kant en klare onkruidbestrijder voor het verwijderen van onkruiden, grassen en mossen op zowel verharde als onverharde ondergronden. Dit product is op basis van 100% natuurlijke stoffen.

15,95 € incl. btw

Meer informatie

Tegen onkruiden, grassen en mossen op verharde en onverharde ondergronden.

GEBRUIKSAANWIJZING:

Rechtstreeks en gelijkmatig op het onkruid spuiten met behulp van een spuittoestel. Plant per plant plaatselijk behandelen op een afstand van ongeveer 15 cm van het onkruid. De onkruiden enkel goed bevochtigen en niet bespuiten tot afdruipen. Er zal zich gedurende 5 minuten een schuimend laagje vormen, dit laat toe te zien welke zones reeds behandeld werden. Bij temperaturen vanaf 20°C is het effect reeds zichtbaar na 3 uur.

DOSERING:

De kant-en klaar spray met 1 L product laat toe een oppervlakte van 10 m² te behandelen, 5 L laat toe 50 m² te behandelen. Gebruik 100 ml gebruiksklaar product per m². De dosis wordt uitgedrukt per m² te verwijderen vegetatie en enkel een gelokaliseerde behandeling is toegelaten. Het kan nodig zijn de behandeling te herhalen (na 2 tot 8 weken), indien nieuw onkruid kiemt of wanneer hergroei optreedt bij algen en mossen. Maximaal 4 behandelingen per jaar op dezelfde zone en 1 meter afstand houden van oppervlaktewaters. Het is aanbevolen de afgestorven mossen en algen te verwijderen vooraleer terug te behandelen.