Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Herbi press bloemen en struiken 250ml Edialux Bekijk groter

Herbi-alarm spray pad & terras 750ml Edialux

Gebruiksklare spray voor een snelle vernietiging van hardnekkige onkruiden, grassen en mossen op paden & terrassen. De werkzame stof is pelargonzuur, een organisch vetzuur dat van nature aanwezig is in bijvoorbeeld Pelargonium. Het membraan van de planten wordt beschadigd bij contact met het product, waardoor de plant zal uitdrogen. Het product wordt heel snel opgenomen door de plant, zelfs bij de lage temperaturen. De eerste resultaten zijn reeds zichtbaar na 3 uur. Werk bij voorkeur met een beschermkap.

15,95 € incl. btw

Meer informatie

Tegen onkruiden, grassen en mossen op paden & terrassen. Het product wordt door de bladeren en groene stengels geabsorbeer en vernietigt de bovengrondse delen van het bespoten onkruid. Het werkt in op ontwikkelde planten, daarom is het belangrijk dat bladeren, takken en onverhoute bast van andere planten niet worden geraakt.

GEBRUIKSAANWIJZING:

Dit product is klaar voor gebruik (hoeft dus niet verdund te worden). Goed schudden voor gebruik. Gebruik 100 ml/m². De dosis wordt uitgedrukt per oppervlakte te verwijderen vegetatie. De onkruiden enkel bevochtigen en niet bespuiten tot afdruipen. Druk de kleine veiligheidsknop bovenop de sproeikop in en draai de sproeikop open (draai de spuitkop een kwartdraai). Maximum 80 hendeldrukken per m² (1 hendeldruk geeft 1,25 ml product).

BELANGRIJK:

  • Het product is NIET geschikt voor onkruid- en mosbestrijding in gazon
  • Bespuit de te behandelen onkruiden en grassen tot ze volledig bevochtigd zijn. Niet bespuiten tot afdruipen
  • Alleen de groene delen van de plant die rechtstreeks worden behandeld, zullen afsterven
  • Gelet op drift via wind best toepassen bij rustig, windstil weer. Gebruik een beschermkap en houd die zo dicht mogelijk boven het grondoppervlak tijdens het spuiten.
  • In geval van hergroei van onkruid kan de behandeling herhaald worden
  • Het product werkt niet wanneer het wordt toegepast op de grond en verhindert de kieming van zaden niet. Het is dus niet zinvol het product preventief toe te passen op een oppervlak zonder onkruiden
  • Niet toepassen op terreinen aangesloten op een rioleringsstelsel (goten, rioolputten,…) of in de nabijheid van water (rivier, beek, sloot, vijver, putten, …). Om in het water levende organismen te beschermen dient u 10 meter afstand te houden van oppervlaktewaters.
  • Na de behandeling de percelen/oppervlakken pas opnieuw betreden nadat de spuitvloeistof is opgedroogd
  • Enkel een gelokaliseerde behandeling op goed ontwikkelde planten is toegelaten.



Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.