Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Cuprex Garden 200gr Edialux Bekijk groter

Cuprex Garden 200gr Edialux

Veelzijdig ziektemiddel dat werkzaam is voor de bestrijding van talrijke ziekten zoals valse meeldauw (aardappelziekte) bij aardappelen, tomaten en druivelaars. Werkzaam tegen krulziekte bij perzikbomen, tak- en bloesemsterfte bij kersen-, krieken- en pruimenbomen, sierbomen en sierheesters, enz. Heeft een contactwerking wat betekent dat de kieming van schimmels wordt vermeden, alsook een verdere aantasting van de plant. Reeds voorgedoseerd in handige, wateroplosbare zakjes waardoor het product niet stuift. Bij regelmatige behandeling zal dit middel ook genezend optreden.




BIO* = toegelaten voor gebruik in de biologische landbouw conform EG-verordening 834/2007, kan aangekocht worden met Ecocheques.

24,50 € incl. btw

Meer informatie

Veelzijdig ziektemiddel zoals valse meeldauw (aardappelziekte) bij aardappelen, tomaten en druivelaars. Werkzaam tegen krulziekte bij perzikbomen, tak- en bloesemsterfte bij kersen-, krieken- en pruimenbomen, sierbomen en sierheesters, tomatenplaag, monilia, schurft, schimmels op sierplanten, schimmels op groenten, schimmels op fruit, valse meeldauw op groenten, krulziekte bij perzik etc

  • Antischimmelpap, werking van bordeauxse pap
  • Om resten te vermijden dient men zo nauwkeurig mogelijk te berekenen hoeveel spuitvloeistof moet klaargemaakt worden of hoeveel men nodig heeft in functie van de te behandelen oppervlakte



Gebruiksaanwijzing

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.