Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

LactaTec 5kg Cavalor Bekijk groter

LactaTec 2kg Cavalor

  • Soort product: Supplement
  • Specifiek dier: Paard
  • Gewicht: 2,00  kg

Cavalor® LactaTec helpt spieren optimaal te presteren op piekmomenten en bevordert een snel herstel, voorkomt spiervermoeidheid en houdt uw paarden elke dag soepel.

210,00 € incl. btw

Meer informatie

Aanvullende informatie & educatie

Cavalor® LactaTec is het meest complete supplement, dat op meerdere manieren werkt om spieractiviteit te ondersteunen, spierherstel te stimuleren en spierproblemen zoals stijfheid, schade en vermoeidheid te voorkomen. Dankzij efficiënte bijdragen aan tal van metabolische processen blijven de spieren soepel en in staat om energie effectief om te zetten zonder bijwerkingen. Als gevolg hiervan kan het paard topprestaties leveren, zelfs tijdens periodes van intensieve training of meerdaagse evenementen.

Cavalor® LactaTec is gebaseerd op Cavalor® Muscle Fit. Voor een betere spierondersteuning zijn essentiële oliën zoals Petroselinum sativum en Citrus aurantifolium toegevoegd. De actieve componenten van Citrus aurantifolium zijn sterke antioxidanten, die de vorming van schadelijke vrije radicalen voorkomen. Het werkt ook als een spierverslapper. Petroselinum sativum draagt bij aan effectief spierherstel na zware inspanning. Het heeft een zuiverende werking, verwijdert gifstoffen sneller uit het lichaam en zorgt voor moeiteloos transport van zuurstof naar de spieren, waardoor spiervermoeidheid wordt vertraagd.

Indicatie voor gebruik

Meng 30 g met het voer per dag. Bij ernstige verzuring adviseren wij een kuur van 4 weken, gevolgd door 2 dagen voor, tijdens en 1 dag na wedstrijd of zware inspanning. 1 maatlepel = 15 g. Maximaal 45 g per paard per dag.