Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Freebute Gel + pomp 2l Cavalor Bekijk groter

Freebute Gel + pomp 2l Cavalor

  • Soort product: Verzorging
  • Specifiek dier: Paard
  • Gewicht: 2,00  kg

Topische gel voor vermoeide spieren, gewrichten en pezen

229,00 € incl. btw

Meer informatie

Aanvullende informatie & educatie

Cavalor ® FreeBute Gel is een intense gel die kan worden gebruikt voor gezwollen benen, pijnlijke gewrichten en gevoelige of overbelaste spieren en pezen.

 

Infectie, niet lichtvaardig te nemen

Een infectie is de natuurlijke reactie van het lichaam op vreemde stoffen of weefselschade (bijvoorbeeld trauma of spierspanning).

Het doel van een infectie is om schade aan het lichaam te herstellen. Het lichaam stuurt witte bloedcellen naar het getroffen gebied om eventuele ziekteverwekkers 'aan te vallen'.

Een infectie kan worden geïdentificeerd omdat de huid over het getroffen gebied rood wordt en warm aanvoelt. Bovendien gaat infectie vaak gepaard met zwelling en pijn.

 

Effectief natuurlijk - bestrijdt pijn verstandig

Cavalor ® FreeBute Gel is een externe gel boordevol natuurlijke ingrediënten. Het bevat een uniek mengsel van 8 essentiële oliën, waaronder Eucalyptus, Lavendel en Tea tree, die bekend staan om hun ontspannende, verkoelende en verzachtende werking. Dit maakt Cavalor ® FreeBute Gel de ideale eerste hulp behandeling voor overbelaste, gevoelige of pijnlijke spieren en pezen.
Cavalor ® FreeBute Gel is ook ideaal om blauwe plekken te behandelen.

Bij de behandeling van pijn is het niet alleen belangrijk om de pijn zelf te behandelen, maar ook om de bron aan te pakken. Na het aanbrengen zal de gel eerst een aangenaam verkoelend effect hebben, waarna het warm gaat aanvoelen. Dankzij de hydrogel dringt Cavalor ® FreeBute gel snel de huid binnen waar het een diep en krachtig effect heeft op de onderliggende weefsels. Omdat het een positieve invloed heeft op de bloedstroom, kan Cavalor ® FreeBute-gel worden gebruikt om gevoelige spieren voorafgaand aan de training te ontspannen, maar zal het ook helpen om het lichaam sneller te ontdoen van gifstoffen na een intensieve training, waardoor spierstijfheid wordt voorkomen. Cavalor ® FreeBute-gel kan ook worden gebruikt voor kneuzingen, verwondingen en gezwollen benen om zwelling te verminderen en het herstel te versnellen. Bovendien is Cavalor ® FreeBute-gel een antisepticum en kan het pijn verzachten die wordt veroorzaakt door wonden.

Indicatie voor gebruik

Masseer met Cavalor® FreeBute gel dagelijks na, of ten minste 1,5 uur voor het rijden om gevoelige spieren los te maken of te ontspannen. Breng Cavalor® FreeBute gel tweemaal daags aan voor een sneller herstel van sportblessures. Gebruik Cavalor ® FreeBute-gel om vermoeide benen sneller van gifstoffen te ontdoen. Waarschuwing: Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Overmatig gebruik kan overgevoeligheidsreacties veroorzaken. Vanwege de grote hoeveelheid essentiële oliën wordt het aanbevolen om FreeBute Gel niet te gebruiken in direct zonlicht of onder het zadeldek of peeslaarzen tijdens het werk, omdat die plaatsen erg heet kunnen worden.