Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Pow'Red Performance 5l Cavalor Bekijk groter

Pow'Red Performance 5l Cavalor

  • Soort product: Supplement
  • Specifiek dier: Paard
  • Gewicht: 5,00  kg

Cavalor Pow'red Performance is een vloeibaar mengsel van hoogwaardige vitaminen en mineralen dat rode bloedcellen en circulatie ondersteunt. Het zorgt ook voor maximale vitaliteit en uithoudingsvermogen.

121,00 € incl. btw

Meer informatie

Aanvullende informatie & educatie

 

CAVALOR® POW'RED PERFORMANCE -
Professionele lijn 
Speciale sporen van ijzer en extra voedingsstoffen die nodig zijn voor topprestaties


Indicatie voor gebruik

Cavalor Pow'red Performance wordt gegeven als aanvulling op het normale rantsoen om paarden te presteren in training en tijdens het wedstrijdseizoen wanneer er een verhoogde behoefte is aan direct beschikbare energie. Conditie, training en voeding zijn basiselementen voor goede prestaties, maar echte perfectie komt van voedingselementen voor topprestaties die op het juiste moment beschikbaar zijn. Cavalor Pow'red Performance levert de extra voedingsstoffen die actieve toppresteerders nodig hebben. Als zodanig is het een echt complete, zeer gemakkelijk opneembare aanvulling op het dagelijkse rantsoen. Het is een perfecte manier om uw paard in goede conditie te krijgen aan het begin van het wedstrijdseizoen, maar ook tijdens en aan het einde van het wedstrijdseizoen, wanneer het paard problemen kan hebben om zijn conditie te behouden. Cavalor Pow'red Performance wordt gebruikt door topcompetitiepaarden in diverse disciplines zoals springen, dressuur, draf/racen, driedaagse evenementen, endurance, four-in-hand, etc.

Samenstelling en veiligheid van het product
Deze vloeibare voerverrijking bevat zorgvuldig geselecteerde, energiegerichte vitamines. Cavalor Pow'Red Performance bevat vitamine A, D3, B1, B2, B3, B6, B12, E, C; foliumzuur en choline, en sporenelementen: ijzer, koper, zink, mangaan, kobalt, selenium, calcium, fosfor. Het effect van Cavalor Pow'red Performance is vooral te danken aan de precieze samenstelling en verhoudingen van de gebruikte ingrediënten. Naast het uitzonderlijke gehalte aan B-vitamines bevat Cavalor Pow'red Performance hoogwaardige vitamine C en zeer speciale sporen van ijzer die het aantal rode bloedcellen (de zuurstofdragers) op een natuurlijke manier effectief verhogen. Dit vermijdt de gevreesde bijwerking van willekeurige ijzerelementen, die kunnen leiden tot een overmatig aantal vrij circulerende ijzerbestanddelen (waardoor intoxicatie ontstaat, bijvoorbeeld oxidatie van spiercellen). Cavalor Pow'red Performance produceert snel merkbare resultaten en bevat geen verboden stoffen.

Dosering
- Veulens en pony's: 25 ml per dier per dag - Jonge paarden: 25 ml per dier per dag - Volwassen paarden: 50 ml per dier per dag - Paarden in opleiding: 50 ml per dier per dag - Paarden tijdens het wedstrijdseizoen: 50 ml per dier per dag Maximale dosis: 100 ml per dier per dag

Indicatie voor gebruik

Per dag: pony's en jonge paarden: 25 ml/0,85 fl. oz., sportpaarden: 50 ml/ 1,76 fl. oz. Maximale dosis per dag: 100 ml.