Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Hoof Aid Special 20 kg Cavalor Bekijk groter

Hoof Aid Special 20 kg Cavalor

  • Soort product: Supplement
  • Specifiek dier: Paard
  • Gewicht: 20,00  kg

Stimuleert de hoefgroei en verbetert de kwaliteit van de hoeven.

184,99 € incl. btw

Meer informatie

Aanvullende informatie & educatie

CAVALOR® HOOF AID SPECIAL - Professional Line
Hoogwaardig mengsel van vitaminen en voedingsstoffen om de hoefkwaliteit binnen een redelijke tijd te herstellen

Indicatie voor gebruik
CAVALOR HOOF AID SPECIAL is een supplement dat is ontwikkeld om de kwaliteit van de hoef te verbeteren. Omdat sommige paarden een zeer slechte hoefkwaliteit hebben, hebben ze veel meer nodig dan alleen een mengsel van sommige vitamines zoals Biotine. Voor deze paarden ontwikkelde Cavalor een speciaal hoogwaardig mengsel dat de kwaliteit van de hoef herstelt.

Cavalor Hoof Aid Special wordt gebruikt door professionals en specialisten in de strijd tegen broze en gescheurde hoeven, gescheiden wanden, stagnerende hoefgroei en slechte hoefkwaliteit.

Samenstelling en veiligheid van het product
Cavalor Hoof Aid Special bevat biotine en MSM. MSM is een zeer biologisch beschikbare bron van zwavel. Zwavel is een essentieel ingrediënt van keratine, een belangrijk bestanddeel van de hoefwand. Cavalor Hoof Aid Special bevat ook vitamine A, D3, B2, B3, C; choline; calcium en fosfor; gechelateerd koper en zink. Verder bevat Cavalor Hoof Aid Special aminozuren die belangrijk zijn voor de hoefgroei en hoefkwaliteit. Cavalor Hoof Aid Special is speciaal ontwikkeld om die stoffen te bevatten die de verteerbaarheid van voedingsstoffen en de weerstand en flexibiliteit van bindweefsel positief beïnvloeden.

Dosering
Cavalor Hoof Aid Special wordt gegeven als aanvulling op het normale rantsoen: 50-150 g/dag. Ga door met de suppletie gedurende ten minste 1,5 maand

Indicatie voor gebruik

Per dag: pony's en jonge paarden: 50 g/1,7 oz, paarden: 150 g/5,3 oz - minimaal 4 weken. Het beste resultaat wordt verkregen na 3 - 6 maanden.