Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Muscle Force 5kg Cavalor Bekijk groter

Muscle Force 5kg Cavalor

  • Soort product: Supplement
  • Specifiek dier: Paard
  • Gewicht: 5,00  kg

Supplement voor snelle opbouw van spieren

296,99 € incl. btw

Meer informatie

Aanvullende informatie & educatie

Cavalor® Muscle Force biedt natuurlijke ondersteuning om de ontwikkeling van sterkere spieren door paarden te versnellen.

Sportpaarden die na een periode van rust of lichtere inspanning weer aan het werk worden gezet, of jonge paarden die net aan het zadel zijn gebroken en voorbereid zijn op een keuring hebben vaak nog niet veel spierkracht. Cavalor® Muscle Force is een 100% natuurlijke oplossing die, in combinatie met training, zal bijdragen aan de ontwikkeling van blijvende spiermassa en kracht. Cavalor® Muscle Force bevat niet alleen essentiële aminozuren die nodig zijn voor de synthese van spiereiwitten, het beschikt ook over actieve en inactieve gisten en een speciale kruidenvoorbereiding om de spierceldeling te ondersteunen. Het stimuleren van de opbouw van spiercellen en het verminderen van hun afbraak zorgt voor blijvende effecten.

Indicatie voor gebruik

Een optimaal resultaat wordt bereikt na 6 weken. Tijdens deze periode worden de spieren opgebouwd door de interactie tussen training en voeding, waardoor een relatief snel en blijvend effect ontstaat. Als het paard daarna gewoon doorgaat met zijn trainingsprogramma, zou een enkele cursus van 6 weken voldoende moeten zijn. In tegenstelling tot veel spiersupplementen die kortstondig de illusie van een gespierder paard creëren door vochtretentie, helpt Cavalor® Muscle Force spierweefsel op te bouwen, waardoor het paard echt sterker wordt. 1 maatlepel = 15 g. Maximaal 120 g per paard per dag. Tip: Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat Cavalor® Muscle Force niet de gewenste resultaten zal bereiken als de lever niet goed functioneert. Een bloedtest kan worden gebruikt om de leverfunctie te controleren. We raden daarom aan om eerst Cavalor® Hepato Liq gedurende 10 dagen toe te dienen voordat je begint met Cavalor® Muscle Force.