Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Herbamax dimetone shampoo 200ml Edialux Bekijk groter

Herbamax dimetone shampoo 200ml Edialux

Herba Max Dimeticone Shampoo is een cosmetisch product op basis van dimethicone (siliconenolie) tegen vlooien bij katten en honden. Het product werkt mechanisch en bevat geen insecticiden. Dimethicone (siliconenolie) verspreidt zich in de vacht van het dier en bedekt de vlooien met een dunne film, waardoor ze zich niet meer kunnen bewegen. Na het uitspoelen van de shampoo kan je door eenvoudig te borstelen de vlooien uit de vacht verwijderen. De shampoo beschermt en voorkomt dat het dier zichzelf bijt of krabt. Niet gebruiken op zieke of herstellende dieren en op pups of kittens jonger dan 10 weken.

13,50 € incl. btw

Meer informatie

GEBRUIKSAANWIJZING:

Schud de fles voor gebruik. Breng de shampoo direct aan op de vacht van uw huisdier met lauw water en wrijf zachtjes in voor een goede penetratie. Laat het product een paar minuten inwerken, spoel en droog daarna de vacht van je huisdier. Kam of borstel vervolgens de vacht om de vlooien te verwijderen. Niet gebruiken op zieke of herstellende dieren en op pups of kittens jonger dan 10 weken.



Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.