Deze website gebruikt cookies om je webervaring te verbeteren. We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te personaliseren, voor advertenties en voor analyses.Lees meer.
Essentiële cookies
Functionele cookies
Analytische cookies
Marketing cookies
Meergranen meelsoort; mengeling van tarwe en rogge, geschikt voor een bruin brood met een licht zure smaak
Meergranen meelsoort; mengeling van tarwe en rogge, geschikt voor een bruin brood met een licht zure smaak
Met onze all-in koekjesmix kan je in een handomdraai de lekkerste koekjes maken. Zeer gemakkelijk in gebruik. Enkel water aan toevoegen! aan toevoegen!
Met deze mix voor biscuit maak je in een handomdraai een heerlijk luchtige biscuit voor iedere gelegenheid. Enkel eieren, water en vanillesuiker toevoegen en je beslag kan de oven in. Werk hem af met banketbakkersroom, crème au beurre, slagroom, fruit, chocoladeschaafsel, ...
Met deze mix kan je zowel Brusselse wafels als flensjes maken. Volg onderstaande instructies en ontdek hoe je in één handomdraai heerlijk krokante, warme wafels maakt. Maak ze nog lekkerder door af te werken met poedersuiker, slagroom en vers fruit.
Maak zelf heerlijk luchtige cake met onze cakemix. Enkel nog boter, eieren en vanillesuiker toevoegen en je hebt in een handomdraai een heerlijke cake uit de oven getoverd. Deze cakemix is ook geschikt voor chocoladecake. Lees de instructies onderaan en ontdek hoe makkelijk bakken kan zijn!
Maak zelf je eigen taart chocoladetaart met ons handige banketmix voor chocoladebiscuit! Laat je creativiteit de vrije loop en vul je taart op met wat jij het liefste eet!
Maak zelf in no time de klassieker onder al de desserten, de chocomousse. Ideaal om snel en gemakkelijk uw gasten tijdens een etentje te verassen met deze witte chocomousse.
Haal de kwaliteit van de banketbakker bij jou thuis en proef het verschil! Maak eens lekker cupcakes om daarna verder te versieren met suikerpasta, marsepein, crème au beurre,... of om gewoon lekker zo op te eten.
Gemaakt met versgemalen amandelen. Ideaal voor frangipanetaart, amandelwafeltjes of amandelcake. Benodigdheden 400g frangipanemix Cook&Bake 150g zachte boter of margarine 3 eieren Bereiding Voor het beslag: Roer de boter zacht. Meng de mix onder de boter. Voeg er één na één de eieren aan toe en
Zelf Luikse wafels maken in een fluitje van een cent met onze mix. Enkel water toevoegen en je kan beginnen bakken.
Droog en koel bewarenDroog en koel bewaren. Droog en koel bewaren. Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten. Met de mix voor muffins van Cook&Bake maak je lekkere, luchtige muffins volgens typisch Amerikaans recept.
Geniet deze zomer van bolletjes zelfgemaakte ijs met de ijsmix van Cook & Bake. Het kan zonder ijsmachine! Experimenteer met allerhande smaken en kleuren , met noten , fruit, slagroom op zelfgemaakte wafels , pannenkoeken,...
Waldkorn® brood zelf maken kan vanaf nu met onze mix voor Waldkorn® 50/50. Meng deze mix met één van onze klassieke bloemsoorten en tover een heerlijk gezond brood op jouw broodplank! Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (±22°C) zijn en weeg alles goed af.
Geeft een licht speltbrood, verrijkt met chiazaad, pompoenpitten en sojanoten
Geeft een licht speltbrood, verrijkt met chiazaad, pompoenpitten en sojanoten