Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Conserve Garden 60ml Edialux Bekijk groter

Conserve Garden 60ml Edialux

Een ecologisch insectenmiddel voor de bestrijding van diverse rupsen, waaronder die van de buxusmot, coloradokevers, mineervliegen, koolvliegen, trips, bladvlooien, preimot, etc. in groenten, fruit- en sierplanten. Heeft zowel een translaminaire (wordt opgenomen door het blad) als een lichte systemische werking (opgenomen door de wortels). De insecten worden gedood door een indirect contact (aanraking van de pootjes met het blad) met de spuitvloeistof en door het eten van het blad (maagwerking).

Beschikbaar in 20 ml of 60 ml



BIO* = toegelaten voor gebruik in de biologische landbouw conform EG-verordening 834/2007, kan aangekocht worden met Ecocheques.

39,95 € incl. btw

Meer informatie

  • Werkt tegen wintervlinders, preimot, bladrollers, vruchtschilvreter/vruchtbladroller, coloradokevers, perebladvlo, trips, mineervliegen, koolvliegen, bladvretende rupsen waaronder de processierups en de rups van de buxusmot
  • Voor optimale werking ’s avonds toepassen
  • Bladbehandeling: 2 - 12 ml/10 liter water
  • Plantvoetbehandeling: Stap 1: Verdun in een gieter 8 ml product in 10 liter water voor een behandeling van 100 planten, Stap 2: De voet van de koolplanten aangieten. Gebruik per plant 100 ml van bovenstaande menging


Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.