Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Bird Spikes Edialux Bekijk groter

Bird Spikes Edialux

Kant-en-klare vogelwering ter bescherming vangebouwen, raamkozijnen, dakgoten, schoorstenen, enz. Vogels zullen zich dankzij deze wering niet langer nestelen op deze plaatsen. Ideaal tegen duiven, kauwen, eksters, kraaien, etc. De totale lengte is 165 cm en de hoogte van de pinnen bedraagt zo’n 11 cm. Pinnen zijn gemaakt uit roestvrij staal. Geen risco's op verwondingen bij vogels.

26,95 € incl. btw

Meer informatie

Ideaal tegen duiven, kauwen, eksters, kraaien, etc.

Bird Spikes zijn eenvoudig te monteren en te plaatsen. Eenmaal geplaatst waarborgt Bird Spikes een jarenlange bescherming. De aard van het materiaal is van een dergelijke discretie dat een perfecte en esthetische integratie mogelijk is. Een bijkomend voordeel is dat duiven of andere vogels die men wenst te verdrijven zich niet kunnen verwonden.

GEBRUIKSAANWIJZING

Reinig en ontstof de ondergrond grondig vooraleer je de Bird Spikes plaatst. Breng daarna neutrale siliconenlijm aan in de lijmgroef op de onderkant van de voet van de vogelpinnen. Plaats de Bird Spikes vervolgens op de ondergrond en druk ze licht aan, zodat de siliconenlijm een beetje door de openingen vloeit. Indien gewenst kunnen de pinnen via de openingen extra vastgeschroefd worden.