Deze website gebruikt cookies om je webervaring te verbeteren. We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te personaliseren, voor advertenties en voor analyses.Lees meer.
Essentiële cookies
Functionele cookies
Analytische cookies
Marketing cookies
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Maak jouw wit brood met een heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix voor wit brood! •Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest! •Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken! •Maximaal genot met minimale inspanning!
Dit product is niet meer op voorraad
Beschikbaarheidsdatum:
•Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
•Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken!
•Maximaal genot met minimale inspanning!
Volg de gemakkelijke stappen:
Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions. |
|||
Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix |
400g |
500g |
600g |
Water / Eau / Wasser / Water |
260ml |
325ml |
390ml |
Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread |
600g / 640g |
750g / 800g |
960g / 1000g |
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Tarwebloem, glucosestroop, dextrose, zout, tarwegluten, gist, tarwezetmeel, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, palm- en raapolie, emulgatoren: E472e en sojalecithine, mager melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), meelverbetermiddel: ascorbinezuur.