Voeders Baetens

Gratis levering vanaf € 150,- (België)
en € 400,- (Nederland)

Door ons team aan huis geleverd

Pavo

per pagina
  • Voor een gezonde en glanzende vacht. Een stralende vacht komt van binnenuit. Pavo LinseedOil bevat specifieke omega 3- en 6-vetzuren die nodig zijn voor een gezonde huid en een glanzende vacht. De perfecte aanvulling voor paarden met een doffe vacht, tijdens de verharing en die wel wat extra shine kunnen gebruiken.

    9,99 €
  • Gezonde gewrichten zijn nodig voor optimale beweging. De conditie van het kraakbeen, de gewrichtsvloeistof en de banden en het kapsel die een gewricht bij elkaar houden kan positief worden beïnvloed met de juiste voedingsstoffen.

    115,99 €
  • Heb je het idee dat jouw paard iets extra’s nodig heeft? Dat hij net niet helemaal lekker in zijn vel zit of dat zijn afweer een oppepper nodig heeft? Heeft hij moeite met verharen of is zijn vacht dof? Dan is Pavo MultiVit15 een goede ondersteuning.

    39,99 €
  • Ben je een jong paard aan het inrijden, maar blijft de bespiering wat achter? Of heb je een sportpaard, maar je wilt de spiermassa meer opbouwen? Het is goed om te weten dat een paard nooit méér spieren kan krijgen; de hoeveelheid is genetisch vastgelegd. Spieren kunnen echter wel dikker worden. Door training worden spiercellen namelijk aangezet tot...

    56,99 €
  • Paarden die aanleg hebben voor spierverzuring of zelfs spierbevangenheid, kunnen baat hebben bij toevoeging van voedingsstoffen aan het rantsoen, die de afbraak en afvoer van afvalstoffen uit de cellen bespoedigen. De aanvulling met het supplement Pavo MuscleCare kan dan de oplossing zijn!

    76,99 €
  • Pavo Nature's Best is een heerlijke, gezonde, structuurrijke muesli, speciaal ontwikkeld voor recreatie- en sportpaarden die lichte arbeid verrichten. Het bevat spelt en timothee en een zeer laag suiker/zetmeelgehalte. Timothee is een vezelrijke grasplant met een heerlijke kruidenachtige geur. In vergelijking met grassoorten, zoals Engels Raaigras heeft...

    17,95 €
  • Pavo OmegaFit is een superfood gemaakt van Ahiflower®olie, die de algehele gezondheid van je paard op een natuurlijke en krachtige manier ondersteunt. De ongeëvenaarde hoeveelheid omega’s (essentiële vetzuren) is wat Ahiflower® zo uniek maakt. 

    39,95 €
  • Dit survivalpakket is eenvoudig te bereiden en van levensbelang voor moederloze veulens en voor veulens waarvan de merrie geen of onvoldoende biestmelk geeft.

    149,99 €
  • Pavo Performance is speciaal ontwikkeld om sportpaarden maximaal uithoudingsvermogen en een topfitte, glanzende uitstraling te geven.

    701,08 €
  • In de eerste levensmaanden heeft een veulen veel bouwstoffen nodig voor een gezonde botontwikkeling. Maar het is uiterst belangrijk dat deze in een juiste onderlinge verhouding beschikbaar zijn. Teveel van het één of te weinig van het ander kan tot afwijkingen leiden, zoals OC(D). Bij een verkeerde verhouding kan de opname van benodigde mineralen...

    55,49 €
  • Als veulens net geboren worden, willen ze eigenlijk alleen maar melk bij de merrie drinken. Via de moedermelk krijgen veulens allerlei voedingsstoffen binnen om te kunnen leven en groeien. Alleen is de hoeveelheid mineralen die veulens binnenkrijgen met name in de eerste maanden van het leven niet voldoende om een optimale botgroei te ondersteunen. De...

    129,99 €
  • Pavo Podo®Grow is het topvoer voor de ontwikkeling van uw gespeende veulen tot het derde levensjaar. Het zorgt voor een optimale uitharding van het beendergestel en ondersteunt de verzorging van pezen en gewrichten, de basis voor sterk beenwerk op latere leeftijd.

    22,49 €
  • De ontwikkeling van gezonde botten en gewrichten is van cruciaal belang voor de gezondheid en het prestatievermogen van een paard, iets waar serieuze fokkers zich maar al te goed bewust van zijn. Voeding speelt hierbij een essentiële rol en dat begint al als de merrie nog drachtig is.

    20,99 €
  • De ontwikkeling van gezonde botten en gewrichten is van cruciaal belang voor de gezondheid en het prestatievermogen van een paard, iets waar serieuze fokkers zich maar al te goed bewust van zijn. Voeding speelt hierbij een essentiële rol en dat begint al als de merrie nog drachtig is.

    21,49 €
  • Pavo Podo® Start (5mm brok) is niet alleen rijk aan hoogwaardige eiwitten (essentiële aminozuren), maar voorziet ook in alle noodzakelijke vitaminen en mineralen die uw jonge veulen nodig heeft. Het zorgt voor een goede basis bij de overgang van merriemelk naar vaste voeding. Extra magnesium ondersteunt de snelle botgroei tijdens de groeispurt en koper,...

    23,49 €
Toont 41 - 60 van de 75 items